Eline's verhaal
Eline's verhaal

Eline's Verhaal

“Ik hou ervan om zelf dingen aan te pakken. Zo werk ik bijvoorbeeld als hulp in de huishouding bij een gezin. En ik kook elke dag voor mezelf. Ik vind het ook erg leuk om nieuwe recepten uit te proberen en dan voor vrienden te koken. Zelf bepaal ik mijn doelen. Samen met mijn persoonlijke begeleider bekijk ik hoe ik deze het beste kan bereiken. Ik woon gewoon zelfstandig, maar als het nodig is krijg ik altijd hulp. Zo heb ik al veel stappen vooruit gemaakt!”

Zorg voor jou.

Bij Zorggroep Achterhoek krijg je de zorg die jij nodig hebt. Onze zorg is afgestemd op jouw vraag en behoefte en afhankelijk van de zorgtoekenning. Dit noemen we zorg op maat. Je kunt deze zorg ontvangen binnen jouw eigen woonomgeving waar jij je prettig en veilig voelt. Of  in een een veilige intramurale woonomgeving waar 24 uur, 7 dagen per week ondersteuning is en je samen werkt aan een toekomst met meer zelfredzaamheid.

Welke zorg kunnen wij jou bieden?

Je kunt zorg krijgen als je een geldige zorgindicatie van de gemeente of het CIZ hebt. In deze indicatie staat welke zorg je kan krijgen en hoeveel uur we je kunnen helpen.

Heb je nog geen zorgindicatie? Neem dan contact op met jouw gemeente, het CIZ of huisarts.

Zorg regelen

Wil je hulp bij het regelen van zorg? Dan heb je recht op onafhankelijke cliëntondersteuning. MEE Oost-Gelderland is een organisatie die onafhankelijke cliëntondersteuning biedt. Zij geven advies, informatie en kortdurende ondersteuning bij het regelen van jouw zorg.