Over ons

Over ons.

Wij bieden zorg op onze eigen manier, anders dan anderen. Persoonlijker, meer betrokken en op maat. Zo krijg jij de zorg die bij je past. We doen dit met een team van goed opgeleide professionals.

Onze organisatie

Zorggroep Achterhoek is een erkende zorginstelling voor mensen met een (verstandelijke) beperking. We hebben ruim 40 medewerkers waarmee wij in 42 gemeenten in Oost Nederland cliënten ondersteunen op het gebied van leven, wonen en dagbesteding. Bekijk onze regio’s om te zien waar we zorg leveren.

4 pijlers

Onze organisatie is gebaseerd op 4 kernwaarden:

Zelfredzaamheid

Wij streven er naar om, samen met jou, te werken aan optimale zelfstandigheid. Samen met jouw persoonlijk begeleider creëren we een woon, leef en werkomgeving waarin jij zo zelfstandig mogelijk kunt functioneren en waarin jij zelfredzaam bent.

Mensgerichtheid

We passen onze zorg aan op jouw zorgvraag en behoeften. Zo leveren we altijd maatwerk en zorgen wij voor een veilige thuis- en/of werkbasis waarin jij je prettig voelt.

Professionaliteit

Zorggroep Achterhoek besteedt veel aandacht aan de professionaliteit van haar medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat jij goede zorg ontvangt en de hulp geboden krijgt die jij nodig hebt. Zorggroep Achterhoek ziet mogelijkheden en talenten bij medewerkers en investeert daarin. Zo krijg jij de best mogelijke zorg.

Maatschappelijke relevantie

Zorggroep Achterhoek zet zich in voor goede doelen en maatschappelijke moeilijkheden die er zijn in onze omgeving. Voorbeelden hiervan zijn onze dagbestedingsprojecten en ons tienermoeder project. Op deze manier wil Zorggroep Achterhoek bijdragen aan een betere leefomgeving voor mens en maatschappij.

 

Download hier onze Algemene voorwaarden.

In deze regio’s zijn wij werkzaam.