Dagbesteding

Sport en bewegen.

Zorggroep Achterhoek hecht waarde aan beweging, voor een gezondere levensstijl en lichaam. Maar beweging is misschien nog wel belangrijker voor een sterker mentaal welzijn en als hulpmiddel bij socialiseren. Of het sport in groepsverband of persoonlijk is, door sporten leer je jezelf beter kennen maar ook met anderen om te gaan. Je wordt fitter en gezonder, hebt een leuke daginvulling en werkt aan doelen uit je zorgplan. In beweging komen is het doel, sport is een middel.

Haal het maximale uit jezelf

Iedereen is anders, iedereen heeft zijn eigen kracht. Wij ondersteunen daarom beweging in alle vormen. Is een wandeling maken, zwemmen, een potje voetbal of een parcourtje afleggen helemaal jouw ding? Onze beweegcoaches denken graag mee en kijken aan welke doelen je in je zorgplan wil werken.  Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om verschillende sporten te doen met onze sportpartners: CrossFit, Zumba of kickboxen bijvoorbeeld! Samen met de professionele beweegcoach van Zorggroep Achterhoek bepaal je welke sport het beste bij jou past.

Bewegingsagogiek

Wij werken met behulp van sport & beweging aan jouw hulpvraag en persoonlijke doelen in je zorgplan. We werken aan deze doelen door methoden uit de bewegingsagogiek en onder begeleiding onze professionele beweegcoaches. Door de inzet van Emotie Regulering, Motivatie & Integratie en Empowerment Training werken we samen aan jouw welzijn.

In beweging komen

Wil je graag in beweging komen? Download hier meer informatie over Sport & Bewegen bij Zorggroep Achterhoek. Of neem contact met op met onze beweegcoaches op de dagbestedingslocatie. Dan bekijken we samen wat jij leuk vindt. We helpen je met al jouw vragen!

 

Meer dagbesteding