Dagbesteding

Meedoen.

Door dagbesteding kun je leren meedoen in de maatschappij. Onder vakkundige begeleiding kun je creatief werken of op de werkplaats klussen aan maatschappelijke projecten. Zorggroep Achterhoek heeft ook een eigen sport medewerker. Samen met de sport medewerker kijken we naar welke sportmogelijkheden er zijn en stellen we persoonlijke doelen.

Dagbesteding is soms in een groep en soms individueel. Dit kan zijn op onze dagbestedingslocatie in Doetinchem, of op andere plaatsen zoals een sportschool. Zo ben je actief en gezond bezig met dingen die jij leuk vindt. Bovendien kun je met een nuttige daginvulling structuur aanbrengen in je leven en sociale contacten leggen. Samen werken we aan een eigen plekje in de maatschappij.

Indicatie

Je kunt gebruikmaken van onze dagbesteding als je een indicatie voor dagbesteding, dagactiviteit, groepsgewijze ondersteuning, maatschappelijke deelname of begeleiding in een groep hebt. Heb je hier vragen over? Of heb je nog geen indicatie? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Wat kun je op de dagbesteding doen?