beweegcoach

               emailadres

Esther Hesselink

Beweegcoach

Mijn naam is Esther, ik ben werkzaam als beweegcoach bij Zorgroep Achterhoek. Ik ben opgeleid als bewegingsagoog en psychomotorisch therapeut op de CALO in Zwolle en heb ervaring in het bewegen met cliënten met een verstandelijke, psychische, lichamelijke en visuele beperking. Als beweegcoach zet ik bewegen in als middel om een bepaald doel bij een cliënt te bereiken. De vorm van bewegen moet daarbij natuurlijk ook aansluiten bij de persoonlijke interesses van de cliënt.

               emailadres

Jos Mekkes

Beweegcoach

Als geboren Groninger ben ik nuchter en sta ik met beide benen op de grond. Samen met mijn gezin woon ik  al ruim 10 jaar  in de Achterhoek. Ik heb onder andere ervaring als voetbaltrainer en ervaring bij defensie. In mijn rol als beweegcoach bij Zorggroep Achterhoek probeer ik het beste bij anderen naar boven te halen door middel van beweging. Ik hou van een sportieve uitdaging en ik heb brede interesses. Met mijn enthousiasme motiveer en stimuleer ik iedereen in het creëren van een gezonde levensstijl. Ik geniet van elke (werk)dag!

 

Beweegcoaches

 

Bij Zorggroep Achterhoek kun je bewegen onder begeleiding. Onze professionele beweegcoaches zijn opgeleid om aan de hand van het persoonlijk zorgplan door middel van beweging aan zorgdoelen te werken. Onze beweegcoaches kijken graag samen met jou naar jouw mogelijkheden!