Nieuws

Geslaagde eerste editie van beweegevenement!.

Het beweegprogramma van Zorggroep Achterhoek is een wezenlijk onderdeel in het aanbod van onze zorg. Veel van de cliënten van Zorggroep Achterhoek sport of beweegt al wekelijks. Maar nog niet iedereen! Graag willen we mensen die nog niet sporten, maar hier wel voor in aanmerking komen, ook in beweging brengen. Daarom organiseerden onze beweegcoaches een outdoor beweegevenement om een kijkje te geven van wat wat wij bieden.

Dinsdag 17 september was het zover en vond het beweegevenement plaats, voor alle cliënten die interesse hebben in het beweegprogramma van Zorggroep Achterhoek. Ze mochten hier zien en meedoen met verschillende gezamenlijke activiteiten. De reacties van de aanwezige cliënten op deze eerste editie waren erg postitief!

Het beweegevenement vond plaats op het recreatiegebied Stroombroek. Het was een koele ochtend maar droog, dus het mocht de pret niet drukken voor cliënten om sportief bezig te zijn. Er werden verschillende spellen, wedstrijdjes en puzzels gerorganiseerd met behulp van de activiteitenbegeleiders.

Aansluitend aan deze beweeglijke ochtend was er een picknick waarbij alle cliënten nog even enthousiast napraatten over het evenement. Cliënten kunnen niet wachten op de volgende editie!

Meer weten over ons beweegprogramma? Kijk dan hier voor meer informatie.